35 weeks update

Hi. Harini saya dah 35 weeks. Baby lebih kepada mengeras/gerakan yg jenis beralun tu. Mommies lain yg 34/35 weeks mcmni juga ke ya? 🫣

10 Balas

skrg 34weeks, kerap sngt dia mengeras. kalau time mkn atau duk kt tempat bising, dia akn gerak je sampai kita pulak yang penat. malamΒ² time nak tido dia aktif, tapi best layan dia gerak sampai kita pulak yg terlelap. setiap 1jam bangun nk gi toilet. huhuhu

sama sis. harini sy masuk 35w. skarang nak rasa dia aktif mcm dulu ii dah kurang. dia cuma menekan, beralun mcm tuu je. kadang rindu nak rasa dia aktif mcm dulu ii. skarang bila 4pagi sy akan terkejut sbb time tuu je dia aktif mcm dulu.

ya,kalau sy mcm tu. tp masa siang ja. kalau malam baby bersilat kt dalam. nak tidur pun agak payah. tp kena alert la pergerakan baby sebab siang tu nak tick fkc,pastikan baby gerak cukup 10x dlm masa 12 jam

Depends org kut, sy bila dh masuk 35w, dia kick tu smpai nmpak melantun kt perut. Seronok plak tengok. Tp bila nk record video dia diam pulak. Masa sblum 35w mmg gerakan beralun bby sy

3mo ago

Baby bleh nampak kot ek kte nk buat apa? Haha

Yepp sama laa kita sis .. Saya 35weeks jugak .. Mmg baby suka gerakan beralun .. Kadang sampai senget² perut saya sis 🀣

Beralun mengeras xleh bwk bincang haaa..esok 36week..hri ni dia mengeras belah kanan..serba xkena haaa..

Saya dh 36w nk masuk 37w dah. Saya pun rasa dia kerap kick tapi jenis beralun. Memang kuat

betul..sama mcm sy..mengeras lain mcm,lgΒ² time masak ke,time berjln ke..enjoy jela ye

Sama🀣