Upt positif ke ni?

Harini saya check upt pkul 4.40 ptg. So sy nak tanya ni positif pregnant ke? First baby so tak tahu sgt#pleasehelp #seriusnanya

Upt positif ke ni?
19 Balas

Double line.. Positif sis.. Tpi untk lebih pasti buat 2 ke 3 kali.. Klau betul double line jugk.. Mksudnye confirm ngandung.. Tahniah sis!! ☺️ Jage diri elok2..

3y ago

Heheh tq sis.

saya pon first baby jugak skang dah 15week 1day first test naik double line tpi pudar pula line lagi 1 tu p scan tudia preggy laa hihi alhamdullillah rezeki

3y ago

Wahhh tahniah sis

dah terang sgt dah tu,positif....tahniah.so jaga diri d awal kehamilan,jgn angkat benda berat²,banyakkan rehat,jgn stress² dan jgn nak lasak sgt🤗

3y ago

wc dik😉

Positif sis.. sye pn mcm tu jugak memula.. kali ketiga bt test baru clear double line nye hehe.. btw tahniah sis🤗

tahniah sis... doakan sya pregnant bulan nie ya ❤️

Baca description kat kit ujian kehamilan tu..

tahniah sis!!! eh terexcited pulak🥰

3y ago

Heheh. Kita pun excited nk jadi Mommy😘

tahniah..positif tu....smga ibu dn bby baik2 je

3y ago

awk take care tau..bru lgi klo ikotkn tu..

Positif sis.. Berapa hari da lewat haid sis?.

3y ago

Tak lewat period pun. Cumanya sy check 15 hari lepas tarikh ovulasi.

Positif..terang double line tu..tahniah sis