Size Baby Bump.

Harini saya 20w pregnant. 2nd baby, kecik je perut. Ada cousins sama 20w jgk, Masing2 perut besar compared dgn saya. So far, masih boleh sorok x nampak mcm mengandung pun. Siapa yang perasan & tny je tahu. ? This pregnancy teringin nk suprise kn semua org, mcm tup tup dh beranak.. Tp raya nt, dh sarat insyallah 7bln.. Xblh nk sorok pulak, akn jumpa ramai sedara? Just sharing sebab weekend ni balik kenduri weding cousin, baru dpt jumpa sedara since awl pregnant haritu.. Btw, size Baby Bump x memberi pape kesan pun esp awl2 pregnancy, lain badan lain la rupa nya. Asal kan monthly check up doktor kata both baby n mommy sihat? Dun worry be happy✌? #makanakduatobe

1 Balas

Yup sis..same dgn sy utk second baby.. Dlm perut kecik jer lahir pun just 1.95kg.. Skrg die yg lagi besar 3bulan tu ari berat 5.8kg da mcm mechelin pakai pampers pun kena saiz M.. Now da tukar saiz L pulak