Bantu saya

Harini Saya 16 hari delay period,masa 6 hari delay saya dah jumpa doc dan scan. Doc cakap dah ada kantung baby. Tapi kecik lagi. Doc pesan suruh buat upt lagi sebab awal haritu upt masih kabur. Dah 2 kali say buat upt semula,upt ada 1 line je. Please bantu saya kenapa macam ni? Saya pregnant ke tidak #seriusnanya #firstbaby #bantusharing #pregnancy #1stimemom

2 Balas

sis beli yg digital punye uptm clear blue xsilap namenye.

4y ago

dah guna sis..not pregnant

Cuba puan guna upt yg clear blue utk kepastian

4y ago

dah sis..result dia not pregnant,tapi sy duk confius laa sbb scan dah ada kantung