Scan baby

Harini repeat scan..2 minggu lepas 9w¹day..Harini scan 9w5day.. Kalau ikot kan scan swasta..harini saya dah 12w5d.. Agak frust kat situ..Tapi xpela... Janji sehat.. Ada x yg mcm saya?

2 Balas

memang macam scan kekadang tak berapa betui ehehehe...ikut period awak la senang. tapi kena tally sikit sikit dgn scan

5y ago

Skang isu kene scan ni pon sbb period sy mmg x regular..huhu .terpaksa kire ikit ukuran panjang baby😅

jadi skang baby da selamat lahir ke sis?

2y ago

baby turun sendiri..tapi cuma ada darah je..baby mmg xjadi.. mmg rs sakit mcm nak keluar sesuatu.. bergelombang dlm perut.. sampai emergency.. terus kene keluarkan uri.. dan saya kene cuci ..tanpa bius🥴