period

Harini pantang yg ke 30 hari darah nifas dah kering 14 hari yg lalu..skrg tiba² darah keluar lg brcampur darah beku..bnyk sngt darah beku tu..dan rsa senggugut ni skrg aduhh..cuti 9 bulan jer senggugut nii lps tu dtg blik..

1 Balas

Mungkin tu darah wiladah

4y ago

Darah wiladah yg kluar brsama bby tu.. darah nifas akn kluar slama 60hri, klu brhnti mse 30hri then lps 14hri kluar plak dn msih dlm tempoh 60hri tu kiranya darah yg kluar tu still darah nifas