Darah nifas beku

Hai mommies.. saya dalam pantang hari ke 18, normal ke darah beku seketul stgh genggam baru keluar? sebelum2 ni keluar warna koko and darah merah beku sikit2 je.. mohon pengalaman drp mommies sekalian

1 Balas

Saya pun pantang hari ke 18. So far takde pulak keluar darah beku mcm tu. Perut ada keras tak sis? Kalau masih keras tu something not right. Cuba awak tanya nurse yg jaga awak.

1y ago

Terima kasih sis! saya dah refer klinik.. sebelum2 tu perut mmg keras, nurse ckp rahim saya belum kecut.. lepas keluar darah beku rahim saya dh kecut and tak mengeras dah😄