flek darah atau coklat

harini keluar flek, sorry agak kotor tapi kalau mcmni air ketuban nak pecah bila ya ? anak pertama due 25/12

flek darah atau coklat
1 Balas

depend. ada juga air ketuban bila smpi hospital doctor yg tlg pecahkan. air ketuban berwarna jernih dan tak berbau. lepastu air ketuban akan turun tanpa henti. kalau was2 awak terus ke hospital. jgn tunggu. atleast doctor boleh check

1y ago

awak kena tahu setiap org tak sama. ada mommy xde tanda turun lendir darah pon. tp sakit contraction kerap pergi hospital dah ada bukaan. ada mommy turun lendir darah pergi hospital tp xde bukaan pon lagi. ada yg pecah air ketuban dulu. pergi utk check. jgn tunggu. awak boleh tau ka condition baby awak dlm perut. yg kena tunggu tu. lain la kalau awak boleh tai kalau xnk pergi hospital