Spotting lepas 7 hari habis period

Harini hari ke 7 selepas habis period. Tp ada keluar spotting. Risau juga. Ada yg berpengalaman ke? Mind to share 🥰 tq

1 Balas

sy 3 hari lps period spotting , drh nya merah terang.. sy check upt naik 2 line.. tp berterusan lama² makin byk mcm period..sampai 7 weeks rpanya bby x membesar.. last² ke hosp utk minta cuci takut ada lagi.. ada yg kata bole bertahan lama sampai 5 bulan tp bby ok wlaupun kluar spotting sikit²..