spotting

Bulan ini saya sudah period.. Setelah seminggu habis period, keluar sedikit spotting berwarna coklat sehingga ke hari ini iaitu hari yang ke-9..kenapa ya

1 Balas

Sama macam saya hari tu. hari ke 15 masih darah tak kering. Selalu 8 hari habis dah. Pi klinik nak consult doc pasal period. Buat upt rupanya pregnant 6 weeks. Tapi doc cakap miscarriage dah. Masa tu tau pregnant. Masa tu gak tau miscarriage. Try cek upt positive ke tak. Kalau positive cepat2 jumpa doc

5y ago

Tq.. Saya da try upt masa hari ke5 spotting.. Tapi masih negatif..