Luka caesar belum kering

Harini hari ke 10 pantang. Xtahu laa salah apa tempat jahitan czer keluar air bisa. Mula2 keluar mcm darah dan lendir, dh ke klinik, dr inject antibiotik dan bg ubat2 semua. Harini lendir darah dah xde, tinggal air bisa, tp tempat czer tu rasa sakit pedih laa. Mommy2 ada pengalaman x? Rasa xde salah makan apa2 pun.

1 Balas

awk ada lasak ke? cari ubat cuci luka dermacyn kat farmasi. lps mndi lap kwsn operate smpai kering, letak dermacy kt kwsn yg pedih..tekan2 sikit bg ubt masuk then balut pkai kapas dan tape dressing utk elak bergesel.

10mo ago

Rasanya xde lasak sgt. Paling lasak pun angkat anak menyusu je. Pedih Allah saja yg tahu 😢 tp utk anak sggup apa saja, pedih pun pedih laa. Klinik sy pergi tu ada bg ubat cuci luka dan krim , dah 2 hari guna tp masih pedih lg, air bisa masih keluar, cuma makin kurang laa.