Hai, mommy 35 minggu

harini first time saya rasa ngilu dekat bahagian miss v. Normal ke? Ke tanda nak bersalin? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #1stimemom

2 Balas

sama. tp sy dah like a week dah ngilu je miss v, sakit celah kangkang, bontot. nk bgn nk duduk mmg trasa sgt. time tidur lagi lah. sy tanya nurse yg follow up pregnancy ni, dia cakap normal sbb baby dah kebawah.

samala kita... persediaan baby utk k3lahiran...doktor cakap..tp.masih lambat lagi utk.kelahiranjya..semogq dipermudahkqn semuanya