Semoga urusan zuriat saya dipermudahkan

Harini dapat berita lagi orang sekeliling bakal timang cahaya mata. Semoga saya pun boleh merasa gendong anak sendiri..Amiin..Ttc 4 years

23 Balas

Aamiin Ya Mujib.. semoga Allah makbulkan hajat hamba Allah ini dan semua Yg tgh menanti zuriat Aamiin ya Rabbal Aalaamiin 🤲

Aamiin Allahumma Aamiin. Anda terpilih sis, pasti anda seorang yang tabah 💪🏻 moga dipermudah perkenan doa ya

Aaaminnn .. semoga allah makbulkan doa kita para isteri yang menunggu rezeki mengandung dalam tahun ni .. InshaAllah

Amiinnnnn moga dimakbulkan doa awak 🥹🤲🏽🤲🏽🤲🏽✨

Amin.. semoga ada rezeki anak buat puan dan suami ❤️

semoga cpt dpt baby awak....aminnn

Moga ada rezeki awak soon 💕

aamiin ALLAH ❤️

aaminnn yaa rabbb

Aamiin Ya Allah