Bila janin akan luruh selepas keguguran. Ada tak cara utk bantu cepatkan proses ni? Boleh bertungku?

Harini dah hari ke4 lepas bleeding tp janin x keluar lg😭. Minggu depan dah raya. Kesiannya kat ank² nak raya tp mama diorg x sihat

1 Balas

sis dh buat checkup d hospital? kndgn brpe mgu ni? mintak je utk d&c. risiko tumpah drh yg byk kalau bleeding mcm ni. sy pnh kne. sy mkn ubat homopati..

2y ago

Dah pergi hospital. Doc suruh tunggu 2 minggu bg dia turun sendiri sbb doc ckp cara ni lg selamat utk rahim saya sbb pernah czer sebelum ni. Saya dh mkin kurang bleeding. Tunggu janin turun je