darah nifas

harini dah hari ke 61 bersalin tapi darah masih ade , hritu masa hari ke 30 darah dh stop , lps abis pantang kluar cecair hijau , bagitau doc and doc check tkde apa apa , then lepas kene msuk mulut itik dia darah , then stop darah dan skrg darah semula , start darah balik 24/4 smpai skrg dn flow darah banyak macam hri ke dua / ketiga period . normal ke ?

3 Balas

Tanya doc sis. Dlu sy prnah mcm tu doc ckp ada inflammation dlm rahim, doc bgi ravimed utk 7 hari lpas tu period mcm biasa. Baru stop. Cuma utk kembali cycle period yg cantik ambil masa almost setahun jugala. Pernah 1 bulan tu darah period mmg hitam slama 7 hari.

5mo ago

Mksdny tnyala dkt doctor. Kot2 kes sama mcm sy atau sebab lain

Bab2 macam ni better sis jumpa doctor…