Dilema nak amek perancang apa

Harini baru settle buat sijil kelahiran anak. JPN kulim menyusahkan. Anak saya da 3bulan13hari dah. Mommy2 amek perancang apa ya? Sy fully bf, and now belum dtg period.#pleasehelp #1stimemom #bantusharing

2 Balas

Yg doctor ckp kt saya, kalau pil boleh mengurangkqn susu badan so better prevent la. Kalau paling snang iud tu tapi ikut org. Implanon mcm ngeri lak 🤣

3y ago

Tu laaa kalau bole nak smpai 2 years juga. Saya rasa kt swasta je kot ada implanon ni. Tk pasti

JPN Kulim kenapa sis? saya due bulan ni, nak daftar kat jpn kulim jugak laa nanti..

3y ago

macam2 hal lah kann.. saya pun dah booking laa appointment walaupun baby x keluaq lagi.. sebab sebelum ni depa kata kena booking awal.. harap2 x banyak kerenah lain pulak laa