MABUK NAK MUNTAH

Harini baru mula makan ubat zincofer dan ubat cairkan darah..petang ni dah mula rasa lain..muntah dan nak muntah sampai sekarang..yang peliknya tak pernah2 makan ubat cairkan darah..pregnant kali ni kena makan pulak..sebabkn dah beranak ramai..takut darah tersumbat lah...kat sini siapa yang pernah makan ubat cairkan darah..#bantusharing

1 Balas

zincofer mmg sis..sy x makan zincofer..x leh terima..telan tapi kjntah balik.. so dr kata takder function awk makan tapi awk muntah sbab badan x hadam pun.. dr suggest makan maltofer..sedap Alhamdulillah boleh telan