Mommies Mengidam Nak Makan Apa Tu????

Harini baru dapat merasa puding diraja... Nikmatnya alahaiii bila masuk ke tekak, especially time puding ni sejuk...

Mommies Mengidam Nak Makan Apa Tu????
2 Balas

Sy mengidam mcm2 nk mkn.. tp xsuka kat ayam.

5y ago

Rasanya bby dan ibunya kot hahaha sbb sblm preggy xmcm ni.boleh tahan lagi.. and mmg mkn ayam..tp skrg preggy.. nmpk ayam jak rasa benci.. mcm2nk makan tp nk sikit je asal terasa hahahaha... ni mesti keinginan yg x kesampaian time x preggy.. boleh sabar ... dah preggy.. kluar smua kehendak yg tertangguh hahaha..

I cri buah manggis.la x dpt juga😔😔

5y ago

Perak huu