Baby 23week

Harini baby 23week tapi jarang dapat rasa tendangan dari dia hati mula risau normal ke ye 🥲 #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

9 Balas

Sbab masi ade ruang luas dlam tu sis. Baby gerak je cuma kadang kite tak rasa sngat or tak perasan. Saya slalu kalau jadi camtu saya akan baring sambil cuit2 skit perut camtu nnt ade la dia kick slow2 halus camtu. Kalau masi risau saya check pakai doppler je dngar jantung dia. Hehe..

11mo ago

tapi baby oke je , tadi sempat record dia bergerak gegar perut🤣