38minggu 3hari

Harini ad jumpe nurse n doc utk scan bby kat klinik..skli pegi klinik time scan...doc refer kt hspital katenya bby berat ok..ukuran kpala n kaki smua ok..tbe perot x..agak kcil sikit but normal die ckp..trus sruh pegi hspital..smpai je dlm kol 2...cek smua n scan.snpai part cek jalan..xsangka jalan dh bukak 2cm?? trus doc ckp masok wad....esok jln tak bukak msok induce ...adoiu nerves tiberr2...btw mommy2 smua tlong doakan sy ye spya senang melahirkan n dipermudahkan...takot..hppy..smua ade..tmbh2 lagi part nk hadap kontraction..seram gk ni??

1 Balas

InshaaAllah okay tp contraction induce ag sakit dr contraction biasa.. Huu sy pun induce juga 38w... Alhamdulillah sume ok.. Jgn takut sis...

5y ago

Seram sejuk gk ni sis..hihii... mudah mudahan laa proses ni cpt...jgnla skit lma2😂😂...