Gdm tinggi

Harini 4 kali ambik darah utk BSP. Pukul 8am, 9am, 2pm, 6pm. Dri pagi smpai pukul 2 elok normal je gula.. Tp bila pukul 6pm. Naik mendadak smpai 7.0.. 😢😢.. Esok kena jmpa doktor. #firstbaby #12week

Gdm tinggi
2 Balas

Sy dlu masa buat bsp sy control mkn utk 1 hri tu. Kalo blh elak mkn nsi bnyk², roti pn xmkn. Cma mkn mknn rebus² je dgn air masak. Bkn ape mls nk jmpa² doc ni. Time sy plak lain start kol 8pgi 10.30pg 2ptg 8mlm.

Banyakkan minum air masak sis..