Cara kira minggu

hari tu saya scan dekat klinik swasta kiraan minggu masa dlm mesin scan sama dengan dlm apps yg saya download. tapi masa dekat KK kiraan minggu (berdasarkan chart bukan scan) tu macam lebih 2minggu dari apps n klinik swasta. yg mana tepat ya? btw ni kandungan yg ke-4 pregnancy yg sebelum ni rasanya mcm sama/ lebih kurang dgn apps (kalau xsalah saya, sebab gap no.3 dengan yg ni 5 tahun) lmp : 25th june 2023 edd (klinik n apps ) : 31st march 2024 edd (kk) : 10th april 2024 tq pada yg sudi jawab 😊

2 Balas

Ikut mesin scan tu lebih accurate awak. Yg dkt KK tu die kira2 biasa ikut last day period awak tu sahaja kan. Kadang2 kita x pasti proses penempelan baby yg sebenar bila. So scan lebih accurate.

6mo ago

okayy tq awak ❀️

Sis pakai apps apa?

6mo ago

Tq sis share