Kurang darah 😌

Hari tu pegi check up dekat kkia tekanan darah normal je .. Baru2 ni plak dtg g check up lg n tekanan darah sy dah rendah .. Mommies ada suggestion x mknan apa yg baik utk tmbh darah selain mkn hati ayam dan sayuran hijau? 😌 Btw im 21 weeks pregnant ..n this is my very 1st experience of being pregnant mommy .. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya #jangandibully Thank you mommies ! ❤

2 Balas

Mkn hati ayam.. makan kerang.. makan telur..insya allah oky.. sye pn HB rendah sbb thalasemia tp kne boost jugak HB.. jdi mkn lh ape yg sye tulis tu 😅insya allah boleh

Beli ubat tinggi darah d farmacy