Demam virus.

Hari sabtu suami demam. Semalam sikecik pulak demam. Hari ni nenek pulak demam. Bahaya demam virus ni. Mudah sgt berjangkitnya. Hope mama kuat ? xberjangkit demam ni kat mama. Kalau x nnti siapa nak jaga semua. Huhu. Mummys yg ada baby kecik jaga kesihatan ye. Hindari baby dr org2 yg demam. Kesian baby. Kali ni demam bukan sikit2. Asik merengek je. Sedih mama tgk. ?

1 Balas

Bolej ikhtiar guna mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa in shaa allah membantu masalah anak ☺️ https://wa.me/60142659754