Pendarahan 6w. Doc kata kandungan tak jadi sebab upt negative.

Hari pertama pendarahan. Pendarahan sederhana then esoknya tinggal sikit sgt then berhenti trs. Mmg sikit je ke pendarahan kalau kandungan tak menjadi. sy baca online pengalaman org lain darah keluar banyak and 5 ke 6 hari. #kandungantakjadi #firstmom

2 Balas

mcm sye bile nk keguguran, die dtg spotted brown dlu... pastu baru darah turun banyak n ketul2... disertai sakit pinggang, sakit ari2.... darah turun dlm 1minggu - 2minggu