Normal ke period

Hari pertama keluar hitam,mlm tu kluar lg merah gelap dgn lendir.hari kedua period lg tp kenapa xbyk ye? Selalu hari pertama kedua period paling heavy..Tp kalini perut sakit,rasa kembung gitu drah xkluar byk pun.tu pun drah cair je.ada masa je dia keluar.blum ckup 24jam

2 Balas

Selalunya klau drh hitam n gelap, drh lme (dri last period cycle). Period slama 4-5hari kira normal. Klau drh sikit2, lbih baik jmpe dr. Tkut masalah hormon

2y ago

owh sy pun rasa bulan lepas period mcm tak keluar habis,hari ke 4 dah kering..bulan ni pun period mcm xbyk.mcmne nak betulkan balik hormon ni ye..masih ttc juga😔

normal kalau darah mcmtu..jgn yg sikit2..takot masalah hrmon