semoga dipermudahkan

Hari nie air ketumban pecah .. dn rsa contraction amat skit?first baby .. smoga dipermudahkan ??due 29/2

40 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis. Aamiin.🤲🏻 Banyakkan baca zikir Nabi Yunus ye. Sis punya keadaan ingatkan saya pada experience bersalin anak pertama September 2019. Saya pun air ketuban pecah, on 37 weeks. Sakit contraction tu mmg sakit tak terkata. 6.30 pagi pecah air ketuban, 8 lebih pagi nak ke 9 pagi start rasa contraction. Pukul 10 pagi masuk Labour room. 10:55 pagi selamat melahirkan putera sulung saya. Alhamdulillah. Memang sepanjang contraction tu, saya doa pd Allah, tolong lah angkat kan rasa sakit ni, permudah lah urusan sambil selang seli baca zikir Nabi Yunus 💕

5y ago

You're welcome 🤗

Goodluck for ur delivery. Tips nk bg ilang sakit sikit, tarik nafas dalam2 pastu hembus slow2 dan jgn panik kalau tiba2 sakit.

moga dipermudahkan sis...baby xnak 29/2 tu sbb xnak sambut 4 tahun sekali birthday...moga sis & baby sihat² saje...

5y ago

Hahaha .. tulahh .. mok juak bby lepas valentine day😅😂

Semoga dipermudahkan segala urusan awak dan bby.. Semoga semuanya sihat.. 😍

Amin semoga di permudah kan sis kuat kan semangat 😊

Smoga dpmudahkan... Sblum ktuban pecah tu,ada tanda2 x?

5y ago

bby mengeras mlm tpi x kerap

Semoga Allah permudahkan segala urusan aamiin

Semoga dipermudahkan awk dengan bBy

Semoga dpermudahkn sis..

Aminn. Semoga dipermudahkan urusan sis