Scan yg paling geli hati

Hari ni sya scan perut.anak sblum ni tak pernah lagi mcm ni. Dah 24+5 week.doktor pun scan lah smua.masa nk scan femur length. Sya nampak dgn mata sya jelas kaki anak sya kedua2 menendang waktu dia tekan alat scan tu nk cari dan ukur 😁🤣😍🤗 smpai doktor terbunyi dkt mulut uih.geli hati saya sepanjang hari ni.moment paling comel.alo2 marah kacau dia.subhanallah.ank kali ni kacau perut sikit sakan subhanallah.semoga sya diberi kesihatan dan anak dlm kandungan ni juga.anak sya pun tak sabar tunggu adik dia ni.mesti ada ibu2 yg sama kan.geli hati di buatnya

1 Balas

hehe betul. anak Sy masa dlm perut, asal doct/nurse letak je alat dekat perut nak scan, di tendang nya dia kuat pulak tu sampai timbul perut. hahaha time doct nak ukur, dia boleh main lonjak lonjak dlm perut sampai doct tak boleh nak kira bacaan. hahahaa alhamdulillah sekarang dah sebulan lebih dah Sy bersalin. ☺️