Scan 7w kantung belum nmpk

Hari ni sy buat scan , x nmpk apa. Ambil air kencing upt naik 2 line. Doktor suruh dtg 2 minggu lg. ada tak ibu2 pernah jadi mcm sy? Risau dan sedih juga sbnrnya, sbb 4 tahun dh ttc. Tahun lepas sy pernah chemical pregnncy. Dah la ada kluar spotting drh coklat sikit. #firstmom #SeriusTanya #ttc4tahun Edit: sy pergi klinik swasta, doktor cuma bg acid folic Edit7/4/2024: alhamdulillah, sy pegi klinik lain. Doktor scan dah nmpk kantung. Doktor jg bg ubat kuatkan rahim. Doakan dipermudah urusan kehamilan sy. Terima kasih smua

2 Balas

Tak normal. Why tak ke clinic tu balik dptkan duphaston? Saya keluar spotting pastu kejap je terus bleeding. Then gugur

5mo ago

Lepas jumpa o&g tu Alhamdulillah semua okay. Dah bersalin anak saya 4 bulan skrg