Reject Induce Labour

Hari ni jumpa doctor pakar & dia cakap kalau overdue 5 hari, kena induce. Boleh tak reject induce tu sbb baby & saya ok so tiba2 kena induce mcm tak best dia tak datang full natural. Rasanya kalau baby nak kluar, baby memang akan kluar. #advicepls #1stimemom

3 Balas

doc suh ade sbb..high risiko klau over due utk bb..bt snman tapak kaki ke kaki sambil duduk..gerak dpn ke blakang kiri ke knn..bnyk brjalan..klau ade basikal snman blh kayuh..sy seawal 35 week dh bt camtu..3 org ank sy bersalin 36 week..3 org 37 week