Retroverted Uterus

Hari ni genap 6w3d.. Pagi td pegi scan doc cakap kantung cantik, posisi kantung pun ok cuma belum dapat detect heartbeat baby sebab kalau ikut dlm sacnning tu usia bby masih kecik lagi 😄.. 3 minggu lagi dtg utk 2nd scan hopefully dpt dengar first heartbeat bby nanti.. Apa yg mengejutkan saya bila 1st doc scan tu terus cakap i have retroverted uterus.. Patut lah susah sangat nak melekat sebelum² ni 😅.. Scan ni pun dari bawah clear nampak kantung & baby.. Scan atas td tak clear.. Masuk bby ke 3 ni baru tahu diri tu ada rahim terbalik.. Semoga baby momi terus membesar dgn sihat.. Baby due Januari sama birth month dgn daddy dia 😍😍

Retroverted Uterus
1 Balas

Oh sama dgn saya. Tapi sy dah tahu since saya bujang lagi 😁. Mmg doc kata jenis kita ni susah nak dpt anak. Tapi kuasa ALLAH, saya tiap tahun pregnant.