40 week hari ni

Hari ni genap 40 week due 11/01. Belum ada tanda nak bersalin.. Jadi stress pulak mikirnya...

19 Balas

Saya pun sama. nak masuk 40week dah. Pikir jugak kekadang. Tapi Mak cakap jangan pikir sangat. pikir nak makan apa je, Makan selagi boleh. Nanti dah tak boleh makan best best dah. Kena pantang pulak.

awak fikir nak makan apa ja sis. saya fikir nak makan shellout udang sekilo dengan pizza parang dekat Melaka esoknya turun tanda lusa bersalin. Semoga dipermudahkan urusan sis semua ❤️

saya 39 minggu hari ni tanda tanda pun x de lg 7 tahun lps anak pertama lahir 36 minggu 3 hari semoga allah permudahkan urusan persalinan kite semua nye ibu ibu

sama la kita awak . stress rasa memikir kan bila laa baby nak keluar . harap 2 hari sebelum admit wad ni sempat la bersalin . takot betul kalau overdue pastuu kena induce .

saya due 15/1 .. pun dh stress hahaha risau bila nak branak takut pulak kalau lambat2 .. tanda tanda pun takde rasa lagi .. smoga dipermudah urusan kita 🌹

9mo ago

update saya dh bersalin 39 w 4 d 😂 emergency czer sbb LGA baby besar .. kalau tak brsalin takut baby lagi besar .. pstu saya pun ada banyak simptom sawan mengandung .. takut bahaya huhu

saya due 21/1 ..pon x der tanda2 bersalin lagi..hahaha..baby syok dok dalam perut lagi kot .hahaha..harap x ken innduce la..skrg dah 39 weeks 3 days..

Saya dah 40 weeks 2 days baby masih seronok duduk dlm perut lagi😂. Harap dia keluar sebelum tarikh kena serah diri

jangan fikir awk...fikir nak mkn apa cpt...nak meletop dah tu...nanti kena pantang dah...hahaha....

10/1 , takde tanda tanda lagi 😂 17/1 serah diri redha jela kena paksa . First mom pulak tu 🤭

sama sy duet data 8/1 xde tanda2 LG 14/1/24 dah kena serah diri.semoga dipermudahkan kita semua