Admit wad awal

Hari ni dtg PAC sbab ada rsa air jernih kluar pkul 1 am tdii..lpas tu buat ctg kontraksi mmg kuat,.os pulak 1cm..doktor ckp kmungkinan pre term labour sbab air ketuban leaking dh...sya hari ni tepat2 36.mgu...sedih dan takut sbab baby pra matang klu lahir mgu ni😭😭😭doakn sya dprmudahkn ye#firstbaby #1stimemom #pregnancy

Admit wad awal
23 Balas

Ibu kuat ye. Baby kuat jika ibu kuat. U've to. Didoakan moga baby dimudahkan semua urusan. Nnti bykkn myusu badan utk baby sbgai antibodi dia. Anggap je ibu si manja tersyg ibu x sabar nak tgk wajah ibuayah tsyg dia Jg diri bebaik ye. Moga slmt2 semua ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

InshaaAllah takde apa2, mmg kna bersalin. Mcm sy 36wk6d air ketuban pecah 3hr 2 mlm ddk wad sbb air ketuban pecah tp takde contraction,, kne induce 2 kali,, baby lahir tak cukup berat,, tp alhmdulillah,, smga dipermudahkan sis,, jgn takut,, takde apa2

3y ago

Anak sy masuk wad jgk brpe jam sbb berat dia bwh 2.5kg

Adik sy..2 org ank lahir 36w..sepupu pn sama..Alhamdulillah ..sihat dgn jayanya..yg sorg lg lahir xckup bln..7bln lebih brt 1.4kg..Alhamdulillah ..skng ni dh bsr pjg orgnya..Sihat xde ape2 mlsh🤲🏻🤲🏻🤲🏻

oo terawal seminggu le ye sebb beby matured starting 37w.xngape sis. be strong n redho. adevhkmah tu. yg pntg sis n beby selamat. mge mudah besalin ye aminn

ank sy pun lahir 36mggu .. liking da 24jam .. msuk hrini pg esk msuk ubt kul 3 dah brsalin .. alhamdulillah mmbesar dgn sihat .. budak akal sgat ..

semoga dipermudahkan urusan sis...semoga anak dan ibu selamat...jangan stress2, insyaAllah semua ok sis...

saya bersalin tepat² 35weeks kandungan Alhamdulillah baby ok berat pn okay.. semoga dipermudahkan

Ya!Allah Ya tuhan kami..lindungi ibu dan anaknya ini..amin2 ya rabb..

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita semua aamiin

Semoga ALLAH permudahkan segala urusan bersalin sis 🤲