Kuning anak 😣

Hari ni dh masuk 15hari anak sya masih lagi kuning, stress sngat fkir keadaan dia tiap hri kk ambik darah 😣 ade pape petua nk hilangkan kuning x..sy xde mkn jamu ubat2 or apa2 pon just susu bdn je😓#seriusnanya #firstbaby

7 Balas

Sya hritu pun 15hari jgk hntr anak gi kk sbb kuning mmg down sngt ii mcm ii cara dah buat yg pnting time malam lampu bilik jgn tutup bisr je buka , lpstu jgn bendung , biarkn je mcm tu , and last skali mndi pakai daun dukung anak , ikut cara ni mmg berkesan anak sya trus turun kuning