Maaf gambar agak sensitif

Hari ni dalam tengah hari tadi ada keluar macamni lendir putih susu & ada sedikit tompokan darah, esok dijangka saya period. Nak tanya ibu2 yg bpengalaman adakah ini spotting penempelan?#pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

Maaf gambar agak sensitif
4 Balas

buat test sis. tu je boleh dapat jawapan. sy suppose to be period 10hb aug tapi on 5hb haritu keluar keputihan but color2 coklat2 ingat period rupanya bila test dah naik double samar2. now dah terang double line

10mo ago

hr ni ptutnya period tp xde lg, sbb sblmni ad tnda2 tp check -ve tu rsau cek lg nti kcewa. insyaAllah esk pg sy cek sbb ktanya urine bgun tdo kn. doakn sy sis #firstbaby

hi sis? sis pregnant ke lepas keluar macam ni?

Sy selalu mcm ni seblum period.

Ni mcm keputihan

6mo ago

Sya pun mcm nie.. 2mggu..sekarang pun msh juga.. Tp tak ada tompokkan coklat or darah.. Kalau ngikut 2 ari lagi nak period..