Due 16/12

Hari ni dah 38 week 5 hari baby still happy in mommy’s tummy ni doakan saya bersalin sebelum overdue

2 Balas

Sy bersalin tepat 40 minggu. serah diri 39 minggu 6 hari esok pg nye induce. ptg baby kluar dh.. Alhamdulillah.. Hari2 byk jln 6k step, bt jln itik, squat 50 kali sehari.. plg penting pujuk2 la baby, ckp ngn die, "ank ibu cpt kluar eh, kalo rase tu waktu terbaik tuk ank ibu keluar, ank ibu keluar tau..".. semoga Allah permudahkan urusan Pn..😉

1y ago

haah.. risau induce.. risau induce 4 kali.last choice operate.. takuttt.. usahala jg excercise wpon xlarat dh.. 😅

🤲❣️