Demam ketika berpantang

Hari ni dah 37 hari berpantang, semalam lepas balik dari kk rasa pening kepala dan demam sejuk²

2 Balas

Makan panadol, bnykkkan minum air kosong n rehat. Saya pnh hari ke 12 pantang, demam panas. Ingat demam Sbb Bentan Org ckp, rupanya kena covid Sbb ulang alik kk check kuning anak. Apa2 swab test jgk ya. Moga cpt sembuh

1y ago

ohh , ye sis tq

sy 2 kali demam. sebb lnggar arahan mak haha. makan ubat demam, pakai stokin, mandi airnpanas. rehat secukupnya. risau turun darah