Hari ke-14

Hari ke 14.. sglanya dh tjawab. Ptt la test upt xpnh naik double. Bgun pagi kluar drh merah nk pink2. Dh period agknya ni. Tp yang musykil skit sebelah kanan dlm kta punya tu. Rsa mcm ada ketulan . Mcm bngkak. Bila tekan skit gila rsa . Adakah semua org period akn rsa ada ketulan tu? Tp cramp pinggang, perut xda. Cuma skit kt situ sja. Rsau plk.

2 Balas

Mungkin betul tu period sis. Tapi kalau risau, better rujuk doktor.

Better cek doktor..tekan keras dan rasa sakit tu risau cyst