BERPANTANG SENDIRIAN

Hari ke 13 anakku kembali ke negeri abadi . Doakan siti kuat dan semakin tabah melawan rindu yang tiada penghujungnya pada anak syurgaku Muhammad Yahya . Hari ke hari semakin rindu pada arwah baby . Al Fatihah ( di baca) buat anakku . #MuhammadYahya #DalamKenangan #AnakSyurga #Rindu

11 Balas

salam takziah puan Allahu sy anak kena ward 1 minggu semasa pantang sbb kuning pun dh menangis meronta ronta mcm org x betul rindukan si anak apatah lg mcm puan ni berpantang sendirian tanpa anak disisi 😔

2y ago

Alhamdulillah Siti makin ok . tak sabar nak tunggu habis pantang , nak g lawat rumah baru baby .