Selamat pagi momy2 semua.

Hari isnin saya disahkan hamil melalui upt..Saya pernah keguguran bulan 1.. bila sya kira last saya period kandungan saya mungkin 5w.. saya nk tnya momy2 yg penah lalui mcm saya agak 2 time bila sya perlu berjumpa doktor.... Saya ada call kkia dah bg butiran sejarah sy keguguran, lpstu dorg ckp nanti nurse akan call tpi smpai skrg xada call , saya pnh bc kalau ada sejarah keguguran kena buka buka awl ... perlu kan sy pergi klink swasta skrg atau awl lagi.. # momy semua tlg doakan kandungan saya mbesar dengan sempurna..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

just trus apply appointment online , try check klinik yg terdekat dkt qmed then trus apply appointment...

3y ago

awl agak2 brpa weeks.. sya tgu call dr kkia xada respon pon...

Saya pun ada history keguguran dpt appointment buka buku masa 10w lebih.

3y ago

ouh yeke .. tapi sis ada pergi klink swsta dlu ke chck..atau tgu appointment kkia je