Bby selsema

Hari ini tibe2 anak selsema...bru umur 6bulan omg...ape nk buat ni help pls....sapu minyak je kt idong

2 Balas

kdg baby kena selesma ni dia terkena angin kt luar,kena sejuk dgn cuaca skrg ni x menentu.. mentua sy bgi nasihat kalau anak kurang selera mkn bubur, kita keep bagi dia menyusu bdn or susu fm dia.. kalau dia dah mula bersin n berhingus, sis jgn risau. teruskan mnta nasihat doctor and org tua n jaga baby baik2.. lap hidung dia slalu spaya dia selesa.. lap saja baby bila nk mandikan.. kalau ada ubat,kita kuatkan hati dan cekal.. sis can do it! 💪💪💪

Better bawa anak ke klinik mommy. Semoga cepat sembuh daripada selsema ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers