Saya nak makan durian ☹️

Hari ini kali ketiga check up dekat KK, 21 minggu pregnant, hmm HB drop 8.5.. saya boleh makan durian tak ? Atau ada kesan juga ?#pleasehelp

5 Balas

Saya 3 hari turut2 makan durian musang king, sebab teringin sangat padahal bukan peminat durian. Makan 1-3 ulas sehari je. hehe. Alhamdulillah 3 hari lepas tu g KK, HB naik 12.6 . Tak tahu lah asbab durian ke? 😂 Pregnant sekarang 28w4d. Ikut badan masing2

sy skng dh 27week xberani nk mkn durian wlaupn tringin sgt2..

3y ago

Makan la seulas dua puan, sikit sikit tak apa. Nnt teringin sgt susah pula

Durian rasanya akan kacau bacaan gula je nnt sbb tinggi gula

3y ago

Yeke awak ? Kiranya kalau kita minum air gula nanti sangkut ya ?

Makan durian setakat 1-3 ulas boleh je, for me la

try yg nie sis

3y ago

😊😊