Boleh tahu ke harga scan untuk 8w ke atas? Area selangor. Thanks

Harga Scan 8w

7 Balas

Awak duduk mana? Kalau area ampang ada satu klinik nama az-zaara mmg bagus klinik tu, saya scan untuk 8w detail dr tu bagitahu semua. Harga kalau hari jumaat pukul 8am-3pm rm30 kalau hari lain rm50. Untuk scan 5D ke apa murah situ.

2y ago

Dekat ampang jaya awak 😊

If clinic usually RM150 - more or less, Depends on which clinic , mo or specialist and what type of scan you are going for

sy duk shah alam always kena rm80. di putrajaya klinik najwa rm50 je. kalau dpt yg lg murah lg better

rasenye xsmp rm100.. sonobee murah aritu sy scan ade promo rm28 je tp bg sy gmba xberapa clear..

Hai awak. Saya scan di uni klinik semenyih range dlm 80-120..

depends klinik. call je klinik dkt dgn area awk. lgi sng.

klinik azalea dekat bukit raja klang Rm 50