Hamil 6mnggu+ hanya kantung janin belum nampak bilang dr tadi tunggu 2 weeks lagi... Risau aku...

Harap² semua baik² tu hari 6weeks nampak sdh mau seinci kali ni saya risau... Semoga seeeeeeemua baik²... Aamiin...#bantusharing

Hamil 6mnggu+ hanya kantung janin belum nampak bilang dr tadi tunggu 2 weeks lagi... Risau aku...
2 Balas

Syukur Alhamdullilah seeeeeeemua ok ada degupan baby sdh 9mnggu... Harap baby girl... Aamiin...