TTC (1st baby)

Happy tengok mommies share pasal pregnancy/anak. Macam kita pulak yg pregnant. Tapi belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki buat kita yang sama2 TTC dalam masa terdekat ni inshaaAllah aamiin aamiin. #pejuanggarisandua #berharapadakeajaiban #firstmom

17 Balas

inshaallah rezeki tu pasti ada .. saya ttc 5 tahun dgn 2x miscarriage (2017 & 2021) alhamdulillah now tgh preggy 34w

2y ago

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan awak sis hehe

InshaAllah rezeki sis tetap akn dtg tepat pd masa. Sy ttc 1y6m after 2x misscarriage berturut.

2y ago

InshaaAllah aamiin aamiin. Terima kasih awak 🥰

in sha allah mudahan..saya dulu pon 15 tahun penantian... skrg dh 31week 5 day pregnant

2y ago

InshaaAllah thank you Semoga urusan awak dipermudahkan

Sabar sis.. saya ttc genap 3 tahun.. alhamdulillah skrg dh 10weeks

2y ago

Alhamdulillah. So happy for you mommy. Semoga awak dan kandungan sihat inshaaAllah aamiin aamiin

insyaallah semoga dipermudahkan segala urusan Dan ada rezeki

2y ago

Allahumma aamiin, thank you awak 🥰

aamiin ya mujib

2y ago

Allahumma aamiin 🥰

Aaminn