Adakah ibu mengandung datang haid tpi sdikit ja

3 Balas

Normal dan x normal.. Kalau ianya sedikit tu darah kotor y keluar dan x fresh, warna agak kehitaman dan coklat, dan semestinya memang ada kes 9 bulan pregnant tp kluar period mcm biasa cuma mmg under pemantauan doctor, kalau x normal tu kluar darah beku dan berketul tu, jgn dgr cakap2 orang y kalau bleeding je bahaya teruk ke apa.. Stay positif, jgn stress ok, pergi jumpa doctor dan dpt kan nasihat

spotting blh jd nornal n xnormal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

hamil tak boleh haid. kalau ada pendarahan semasa hamil kena jumpa doktor