Cyst semasa hamil

Hamil 6 minggu. Scan, doctor detect Ada cyst berdekatan pundi kencing. Ada sesiapa Ada pengalaman tak

1 Balas

saya dulu ada cyst dkt belakang rahim..besar sikit smpai refer ke hospital..doc cadangkan buang/follow up sampai beranak.. saya pilih follow up sampai beranak.. bila dh 39weeks, doc scan cyst tiba2 hilang.. syukur saya x perlu operate nk buang cyst..

8mo ago

hehe..Tula..Cuba positive kan diri.. InsyaAllah baik2 ja semuanya ☺️