Bagi cadangan di bawah!

Haluuuu~ Jom bantu first time parents TAP untuk cari nama bayi perempuan sekejap🥰 Contoh min , M = Mellisa i = Imani n = najlaa

Bagi cadangan di bawah!
42 Balas

S = Sumaiyah Y = Yafikah A = Aira R = Rina A = Anum F = Finella I = Ismi N = Naura A = Ayla

n- nayla u- ulfa r- rania s-sofea h- hayla a-ayraa z- zalia l- layla i- insyirah n- naurah

R = RAISYA U = UMAIRAH H = HUZIQAH A = AIDAN I = IZZATY D = DANIA A = AUNI H = HIDAYAH

h- Hani A-abi N-nani A-ayang H-hanif U-uwi M-mai A-ayang I-ifan R-rash A-abi H-hanifah

N=nania U=ummi R=raisya S=sumaiyah Y=yasmin A=adra M=miqayla I=iris L=lily A=amanda

N- Nowa U- Urwa R- Razia I- inara Z- Zinnira Z- Zara A- Atisha T- Tasnim I- Isra

N - Nasya U - Umayraa R - Rafiq E - Eisya R - Remi N - Nazril I - Insyirah

Z = zahara A = Aqily H = Hidayah I = intan D = Delisha A = Amanda H = Hanan

S - Sarah Y - Yana A - Afia F - Fina I - Ilya K - Kayla H - Hanim A - Alia

Syakila Irdhina Thasfiyah Iman Saidatul Aisya Farah Imani Atikah Hanim