Korang ada berapa ramai adik beradik?

Haluuu semua👋 Sempena Middle Child Day harini, jom share sikit berapa ramai adik beradik korang? Ada ke yang anak tengah sini? Cuba komen sikit 😉👇

Korang ada berapa ramai adik beradik?
83 Balas

5 org adik beradik. Saya anak ke 3. 3 lelaki 2 perempuan. Saya bongsu perempuan.

saya ada 4 org adk beradik,sorang abg ,sorang kakak dan seorang adk.sy tengah2

saya anak ke 3 dari 6 beradik🥰 adik beradik saya 3 laki 3 perempuan hihi

5 org adik beradik.. Saya anak ke 3.. Saya ada 2 kakak dan 2 adik lelaki..

7 orang tapi kakak sulung seorang dah meninggal. So jadi 6 adik beradik

saya ada 12 adik beradik...saya anak ke 6..7 lelaki dan 5 perempuan..

saya ada 11 adik beradik.. Dan saya anak ke 6 .. 5 lelaki 6 ppuan

nombor 3 dlm adik bradik .. ada dua abg dua adik perempuan 🥰

8adik beradik..sy anak no 6,🤭5org abg,,2org adik perempuan

7 bradik...4ppuan..3llaki..ppuan sume dh kwin..sy ank no.2