Baby 2 bulan 25 hari batuk dan ada lendir

Haloo.. Adakah petua untuk keluarkan dahak/lendir pada bayi 2 bulan..

3 Balas

Beli sedut hingus . Sedut sehari 3 kali atau bila baby susah bernafas . Sapu minyak angin baby dan campur dengan minyak cengkih setiap kali lepas mandi / bila bau minyak angin dah takde . Amalkan in sha Allah baby akan baik sembuh in sha Allah . Baby saya pun sama , saya buat alhamdulillah menjadi .

Macam saya haritu pergi klinik untuk neb and sedut kahak. Then, continue dekat rumah guna sterimar setiap hari.

Sapu minyak ao waleet ok juga..nnt kahak keluar ikut najis/muntah